Delen

Snel, veilig en eenvoudig je parkeergeld betalen via sms of de Parkmobile App

BESIX Park, de firma die het parkeerbeheer in Lier verzorgt, biedt al geruime tijd sms-parkeren aan in Lier. Vanaf nu kan je ook parkeren via een app op je smartphone.

Betalen voor parkeren met één druk op de knop

Met Parkmobile kan je parkeren via sms, maar ook via de Parkmobile App.

Met de app kan je, op basis van je GPS-locatie, met één druk op de knop je parkeeractie starten of beëindigen. Hiermee behoort de weg naar de parkeerautomaat voorgoed tot het verleden en betaal je alleen voor de effectief geparkeerde tijd. De Parkmobile App is beschikbaar voor Android, iPhone en Windows-toestellen; downloaden kan via parkmobile.be of de desbetreffende App Store.

Registreer je op www.parkmobile.be

Wie graag gebruik wil maken van het sms-parkeren of de app van Parkmobile, kan zich eenvoudig registreren via www.parkmobile.be of rechtstreeks via de App.

Niet alleen nieuwe gebruikers, maar ook de gebruikers van het voormalige P-mobile systeem dienen zich bij Parkmobile opnieuw te registreren voor het mobiel parkeren.

Voordelig maandabonnement voor veelvuldig gebruik

Zowel bij het sms-parkeren als bij de app rekent Parkmobile aan het eind van de maand de gemaakte kosten af via automatische bankdomiciliëring of creditcard. Je kan ervoor kiezen om per parkeeractie te betalen of een maandabonnement voor gebruik van de app aan te kopen. Als je de app vaak gebruikt, kan je de kosten drukken met een maandabonnement. Je betaalt dan 2,50 euro per maand ongeacht het aantal parkeerbeurten.

Informatie
Parkeerbeheer Lier
Keizershof 10
2500 Lier

tel. 03 488 78 20

parkeerwinkel.lier@parkeerbeheer.be

 Park mobile

Uitgelicht

Mobiliteit

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 383

lees verder

Parkeren in Lier