Delen

Recyclagepark Lier

Het recyclagepark in Lier is gelegen aan de Mechelsesteenweg 310 en wordt beheerd door IVAREM. Een informatiebrochure voor particulieren kan je aanvragen aan de onthaalbalie van het stadskantoor.

Toegang tot het recyclagepark krijg je met je elektronische identiteitskaart. Jaarlijks heeft elk gezin recht op 28 gratis bezoeken (opgelet: max. 2 bezoeken per dag per gezin). Bijkomende bezoeken moet je betalen.

Verenigingen, scholen, … die geen elektronische identiteitskaart hebben, vragen vooraf een toegangsbadge aan via de gratis infolijn 0800 90 441. Voor de aanmaak van de badge wordt éénmalig 10 euro gerekend.

Het recyclagepark is opgedeeld in twee zones: een betalende en niet-betalende zone. Voor sommige afvalstoffen moet je betalen. Je kan betalen met bankcontact of kredietkaart.

> Openingsuren recyclagepark

> Adressen containerparken

> Toegang verkrijgen

> Tarieven

> Afvalstoffen voor het recyclagepark

> 10 tips

> Huishoudelijk reglement

Nuttige informatie

Indien je een huis of appartement hebt gekocht in Lier maar er nog niet woont, dan kan je reeds toegang krijgen tot het recyclagepark (je bent bijvoorbeeld aan het verbouwen of renoveren).

Mits de volgende voorwaarden:

  • Een bewijs voorleggen aan de parkopzichter (dit kan een factuur zijn, eigendomsakte, ..).
  • Een toegangsbadge aan te kopen van 10 euro (aangezien uw elektronische identiteitskaart nog niet is aangepast en dit u geen toegang kan geven).
  • Bij ieder bezoek een toegangsbeurt betaalt van 5 euro.

InformatieVoor verdere vragen, kan u steeds contact opnemen met IVAREM op het gratis nummer 0800 90 441.