Delen

Procedure verkoop via biedingen bij de overheid - korte verkoopsprocedure

De overheid kan beslissen een onroerend goed te koop aan te bieden via biedingen die dienen binnen te komen bij het team vastgoedbeheer van stad en OCMW Lier, en dit tegen een bepaalde datum.

De instelprijs wordt bekendgemaakt op de website van stad en OCMW Lier. Gedurende 14 dagen kunnen biedingen boven de instelprijs binnenkomen bij het team vastgoedbeheer. Een hoger bod blijft mogelijk tot uiterste biedingsdatum/-uur.

Indien er een hoger bod binnenkomt, wordt dit opnieuw gepubliceerd op de website van stad en OCMW Lier. Een nieuwe biedingsronde van 14 dagen wordt geopend. Ook hier kan opnieuw een hoger bod binnenkomen.

Deze procedure wordt herhaald tot er geen hogere biedingen meer binnenkomen of tot stad en OCMW Lier beslist de procedure te stoppen. In dat laatste geval wordt steeds op voorhand meegedeeld hoe dikwijls de biedingsronde van 14 dagen nog geopend wordt.

Het hoogste bod wordt geagendeerd op de bevoegde beslissingsinstantie (college van burgemeester en schepenen, gemeenteraad of OCMW-raad). Die instantie zal beslissen over al dan niet toewijzing.

Voor bezichtigingen van het onroerend goed en inlichtingen omtrent de verkoop en het onroerend goed kan je bij het team vastgoedbeheer terecht.

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder