Delen

Verkeer tijdens de zaterdagmarkt op de Grote Markt

Tijdens de zaterdagmarkt worden Grote Markt en Eikelstraat van 4 tot 15 uur afgesloten. Hierdoor zijn alle straten die uitkomen op de Grote Markt afgesloten ter hoogte van de Grote Markt.

Florent van Cauwenberghstraat, Lisperstraat (tussen Grote Markt en Wijngaardstraat), Antwerpsestraat (tot 11 uur) worden opengesteld voor verkeer in 2 richtingen, doodlopend ter hoogte van Grote Markt. De Lantaarnstraat wordt eveneens tussen 4 en 15 uur opengesteld voor verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de Eikelstraat.

In Lisperstraat (tussen Grote Markt en Wijngaarstraat) en Florent van Cauwenberghstraat geldt een parkeerverbod van 4 tot 15 uur.

Op de Grote Markt zijn tot aan het stadhuis ceremoniewagens voor huwelijksplechtigheden toegelaten (komende uit richting Rechtestraat/Vismarkt), mits ze een doorgangskaart hebben.

De bussen rijden dan niet over de Grote Markt, ze rijden vanaf de veemarkt langs de Ring naar het station en terug. Tussen de Veemarkt en het station worden er geen haltes bediend. 

Uitgelicht

Mobiliteit

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 383

lees verder