Delen

Hinderpremie voor handelaars bij ernstige hinder door wegenwerken

Succesvolle ondernemingen passen zich telkens aan bij nieuwe omstandigheden. Soms zijn er bijzondere situaties waarin je, als ondernemer, veel creativiteit aan de dag moet leggen.

Ernstige hinder door wegenwerken is daar een goed voorbeeld van. Zoiets kan een kleine onderneming voor zware uitdagingen stellen. Maar het kan ook een aanleiding zijn om je manier van werken tijdelijk op een originele manier aan te passen of misschien zelfs blijvend te vernieuwen.

De hinderpremie biedt wat financiële ademruimte om vindingrijk te werk te gaan. Zo kan je je klanten informeren en blijven bedienen tijdens deze periode.

Meer informatie over de hinderpremie en hoe je deze kan aanvragen vind je in de infobrochure of op de website van Vlaio.

Opgelet: het is belangrijk dat je gegevens correct in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) staan. Deze worden namelijk gebruikt om te bepalen wie in aanmerking komt. Wil je controleren of je gegevens juist in de KBO staan? Dat kan via de website my Enterprise van KBO

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder

Brochure hinderpremie