Delen

Gezocht: Lierse etalagisten of leveranciers etalagemateriaal

De gemeenteraad keurde 25 november 2019 een nieuwe reglement ‘etalagepremie’ goed als kernversterkend instrument ter ondersteuning van de uitstraling/beeldkwaliteit van het Lierse winkelcentrum. De premie kan 250 of 500 euro bedragen, afhankelijk of er al dan niet wordt samengewerkt met een Lierse producent/leverancier. Lees het volledige reglement en alle voorwaarden.

Voor het reglement vanaf maart 2020 in voege gaat, wil de stad - naast een inspiratiesessie voor de handelaars midden februari over retail design - als extra hulpmiddel een inspiratielijst aanleggen. Heel wat etalagisten/(etalage-)designers/vormgevers en andere creatievelingen (zoals bv. etalagetekenaars) werken in bijberoep of als freelancer, waardoor het vaak moeilijk is om hen online te traceren. Daarom willen we vanuit de stad een oproep doen naar Lierenaars met een ondernemingsnummer die in te schakelen zijn voor zulke opdrachten.

Ook Lierse producenten of leveranciers (productie/verkoop interieurobjecten) zijn welkom op deze inspiratielijst, van de grotere Lierse interieurzaken tot kleinere handelaars of producenten met mogelijke leuke aankleding voor etalages, hoe klein ook: iedereen met een relevant product of dienst is welkom op de lijst.

De stad kan de geïnteresseerde creatievelingen e.a. uiteraard niets beloven, maar ze worden wel opgenomen in een suggestielijst voor handelaars die inspiratie zoeken voor hun etalage(s). Gratis promo dus.

Iets voor jou?

Heb jij interesse om de etalages van Lierse handelaars onder handen te nemen? Of wil je hier materiaal voor aanleveren?

Vul onderstaand formulier in en kom op onze inspiratielijst!

online

Uitgelicht