Delen

Fortio bedrijfsopleidingen - haal meer uit je zaak

Stad Lier, FORTIO bedrijfsopleidingen en SYNTRA Vlaanderen bieden dit jaar 4 workshops aan tegen de voordelige prijs van slechts 20 euro (incl. BTW) per persoon per workshop. 

De workshops gaan door in het stadskantoor - vergaderzaal Pallieter, Paradeplein 2, 2500 Lier. Onthaal met een drankje is voorzien vanaf 18.30 uur, starten doen we om 19 uur. Het einde is voorzien rond 22 uur.

Workshop 1: Instagram - donderdag 4 april - VOLZET

Instagram is hét ideale kanaal om het verhaal van jouw bedrijf naar buiten te brengen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Een dynamische Instagram-feed is één van de meest krachtige tools om klanten te verbinden met je bedrijf. Een klant die zich verbonden voelt, zal vervolgens veel sneller in koopmodus schieten, met omzetstijging als beloning. Maak voortaan écht connectie met je klant. 

Workshop 2: InDesign - Creëer een boeiende grafische touch en maak het verschil - donderdag 16 mei

Tegenwoordig is het hebben van een eigen ‘huisstijl’ in je documenten een must geworden. Catchy design en vlotte opmaak maken het als het ware een streling voor het oog. Als je zelf een flyer of document kan creëren betekent dat een grote meerwaarde voor je organisatie. Dit opmaakprogramma van Adobe is dé tool om hiermee aan de slag te gaan. Je leert in deze training de tips en trics. Je kan het gebruiken voor allerlei doeleinden: gaande van folders, brochures, tijdschriften, kranten, catalogi, advertenties, uitnodigingen, e-pubs, interactieve presentaties tot online publicaties.

Workshop 3: Content marketing - donderdag 5 september

Je wilt met je bedrijf ‘iets’ met social media doen, maar weet niet waar of hoe te beginnen. Wil je hier meer over weten? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je ontdekt de vele mogelijkheden en leert hoe je je doelgroep en community nauwer kunt betrekken. Je leert concreet je potentiële doelgroep bereiken, een community vormen, de community beheren om zo ook de community in te zetten als ambassadeurs.

Workshop 4: Search Engine Optimization (SEO) - donderdag 10 oktober

Zoekmachine-optimalisatie is een term die alom gekend is deze dagen. Hoe kan u ervoor zorgen dat uw eigen website zonder te betalen hoger scoort in de zoekresultaten van de zoekmachines? Er bestaan allerlei methodes om uw website beter te laten scoren. We overlopen deze methodes en halen enkele praktijkvoorbeelden aan.
Na deze opleiding hebt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van SEO voor uw organisatie. U krijgt een antwoord op brandende vragen als “Hoe scoor ik hoger in Google?” en “Hoe krijg ik meer bezoekers?”. Bovendien ontvangt u concrete en direct inzetbare tips waarmee u meteen aan de slag kan. Een goede basiskennis van het internet in het algemeen en de eigen website is sterk aanbevolen.
 

Schrijf jezelf en je collega's in voor één of meerdere workshops:

online

De betaling gebeurt aan de hand van een factuur die naar opgegeven facturatieadres wordt opgestuurd. 

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder