Delen

Magazine Shoppen in Lier

De stad Lier maakte samen met vzw Lier Shopping en de Lierse handelaars een magazine. Het werd een bewaarmagazine boordevol unieke winkeladresjes, gezellige eet- en drinkgelegenheden, originele geschenktips, workshops en sympathieke verhalen! De Lierse handelaars op hun best.

In het magazine ontdek je wat Lier allemaal te bieden heeft: shopping, beleving, cultuur en food. Van inspiratie voor je kerstdiner, mooie verhalen van Lierse handelaars tot ideetjes voor onder de kerstboom. Kortom, winters genieten in Lier!

In het voorjaar van 2018 kregen de Lierse handelaars, net als vorig jaar, de kans om in te tekenen voor een deelname aan een magazine dat het gezellige Lier en vooral ook de Lierse handelaars in de kijker plaatst. Maar liefst 48 handelaars schreven zich in.  

Het magazine werd op 87.500 exemplaren gedrukt en wordt niet alleen gebust in Lier maar ook in de omliggende gemeenten Berlaar, Boechout, Duffel, Lint, Nijlen, Kontich, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Ranst.

Geen exemplaar ontvangen? Of wil je er graag eentje cadeau doen? Haal een exemplaar bij de deelnemende handelaars of aan het onthaal van het stadskantoor of Visit Lier of lees het digitaal!  

De opmaak en verdeling van dit magazine is een van de vele acties die de stad uitrolt om Lier in de kijker te plaatsen en koopattractie te stimuleren. 

Uitgelicht

Ondernemen

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 382

lees verder