Delen

Magazine Shoppen in Lier

Begin november 2019 hebben we de derde editie van het nieuwe Lierse shop- & belevingsmagazine verspreid! Hét inspiratiemagazine voor de komende winterperiode maakt je wegwijs in al het moois dat Lier te bieden heeft aan shoppen, beleven, food en cultuur. Met tromgeroffel voeren we enkele (familie)zaken op, waar gedreven vakmensen aan het roer staan en ware kunstenaars hun culinaire passie delen.

In het voorjaar kregen de Lierse handelaars, net als vorig jaar, de kans om deel uit te maken van dit prachtig bewaarexemplaar. Maar liefst 54 handelaars bundelden hun krachten. Met fierheid kunnen we melden dat het magazine op 87.500 exemplaren is gedrukt en niet alleen in Lier wordt gebust maar ook in de omliggende gemeenten Berlaar, Boechout, Duffel, Lint, Nijlen, Kontich, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Ranst. De opmaak en verdeling van dit magazine is één van de vele acties die de stad uitrolt om Lier en zijn handelaars en ondernemers in de kijker te plaatsen en koopattractie te stimuleren. De stad investeerde in het derde shopmagazine bijna 50.000 euro incl. BTW.

Je kan ook een exemplaar afhalen bij de deelnemende handelaars, in het stadskantoor of bij Visit Lier. Of je kan het ook digitaal lezen.

shopmagazine

© Foto cover: Tim De Backer

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder