Delen

Herinrichting kruispunten Lier

De stad maakt samen met het Agentschap Wegen en Verkeer werk van de herinrichting van enkele kruispunten in Lier. Het zijn stuk voor stuk zwarte punten waar in het verleden geregeld ongevallen gebeurden. Na de werken zal de verkeerssituatie er voor alle weggebruikers veiliger zijn en het verkeer zal er vlotter doorstromen.

Ingrijpende werken op verschillende werfzones brengen onvermijdelijk hinder met zich mee. Het Agentschap Wegen en Verkeer en de stad Lier nemen heel wat initiatieven om bewoners, handelaars en weggebruikers te informeren. Via de website van het Agentschap Wegen en Verkeer vind je meer informatie over de aard van de werken, de timing, de omleidingen en de contactmogelijkheden.
 

Blijf op de hoogte, schrijf in op de Nieuwsbrief

Naast de informatie die je terug vindt op de website van AWV, kan je ook inschrijven voor digitale nieuwsberichten over de projecten. Wanneer er belangrijk nieuws te melden is (bijvoorbeeld een tijdelijke wijziging in de verkeerssituatie), stuurt het Agentschap Wegen en Verkeer je een mailtje met relevante informatie.

newsletter AWV

Overzicht van de nieuwsbrieven kruispunten Lier

Uitgelicht

Technisch bureau

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
03 8000 300

lees verder

Mobiliteit

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 383

lees verder