Delen

Samen tegen corona

Bekijk hier welke maatregelen er van kracht zijn .

Daarnaast blijft het ontzettend belangrijk om onderstaande regels na te leven. 

  1. Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
  2. Was vaak je handen met water en zeep.
  3. Hou minstens 1,5 meter afstand van anderen.
  4. Beperk je fysieke sociale contacten.
  5. Zorg dat je altijd een mondneusmasker bij je hebt (vanaf de leeftijd van 12 jaar) en draag dit verplicht (vanaf de leeftijd van 12 jaar) in alle voor publiek toegankelijke gebouwen, op het openbaar vervoer, in winkels, supermarkten, de zaterdagmarkt…en op drukke plaatsen (zeker als je geen 1.5 meter afstand kan houden) meer info hierover

Tips om jezelf en je familie te beschermen, wat te doen als je ziek bent of iemand van je familie ziek is, de federale maatregelen en verdere informatie vind je op www.info-coronavirus.be.

Ken je mensen die het Nederlands niet goed machtig zijn, hier werd een pakketje aan informatie verzameld in verschillende talen. Deel en verspreid gerust zoveel je kan!

> Voel je je ziek en zou het corona kunnen zijn?

Nog vragen?

Op www.info-coronavirus.be vind je ook een handige lijst met veelgestelde vragen. Via de zoekbalk kan je er makkelijk zoeken in alle vragen en antwoorden.

Vind je niet wat je zoekt?
Mailen naar info-coronavirus@health.fgov.be of bellen naar het speciale callcenter op het nummer 0800 14 689. Voor vragen over de economie, de werkgelegenheid, de kmo’s en zelfstandigen is het contactnummer 0800 120 33.

Coronamaatregelen: gevolgen en initiatieven voor Lier

> Gevolgen voor Lier
Bekijk hier welke gevolgen de coronamaatregelen hebben voor Lier.

> Initiatieven in Lier
Tal van acties en initiatieven werden op touw gezet in deze crisisperiode.
 

Uitgelicht