Delen

Koop lokaal-centrumbon bij algemene gemeentebelasting in juni

Al bij de eerste federale coronamaatregelen besliste het stadsbestuur om een reeks steunmaatregelen te voorzien voor zijn inwoners, verenigingen, handelaars en bedrijven. Zo zorgden we er onder andere voor dat het verzenden van de algemene gemeentebelasting met twee maanden verlaat werd. Na ontvangst van het aanslagbiljet kreeg je als inwoner nog eens twee maanden de tijd om de algemene gemeentebelasting te betalen.

Een centrumbon voor jou
Omdat we de inwoners extra willen ondersteunen, zat er bij elk aanslagbiljet van de algemene gemeentebelasting een Koop lokaal-centrumbon. Inwoners die op 1 januari 2020 in Lier woonden, kregen het aanslagbiljet van de algemene gemeentebelasting met centrumbon in juni 2020 in de brievenbus. Een centrumbon van 25 euro voor gezinnen of een centrumbon van 10 euro voor alleenwonenden.

Zo verlichten we je uitgaven en ondersteunen we de lokale handelaars. In totaal investeren we zo 320.000 euro aan centrumbons in onze lokale middenstand en verlichten we je uitgaven. Met de centrumbon kan je nog t/m 31 december 2020 terecht meer dan 170 Lierse handelaars. Van winkel, horecazaak tot supermarkt en marktkraam! Je vindt ze allemaal op www.shoppeninlier.be.

> Wegschenken aan een goed doel?

Geen centrumbon gekregen?

Zat er geen Koop lokaal-centrumbon bij het aanslagbiljet van de algemene gemeenbelasting?

Laat het ons weten voor 12 december via het online formulier  of via tel. 03 8000 300.

We kijken dit voor je na, annuleren de eerder verzonden bon en bezorgen je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar via het opgegeven mailadres. Zo kan je de bon nog gebruiken bij je eindejaarsaankopen! Indien zou blijken dat de Koop lokaal-centrumbon reeds gebruikt werd, kan er helaas geen duplicaat meer bezorgd worden.

 

 

Uitgelicht

Schenk je centrumbon

Alle inwoners krijgen een centrumbon, een steunmaatregel n.a.v. de coronacrisis. Schenk je je centrumbon liever weg aan iemand die het minder breed heeft? Dat kan!

lees verder