Delen

Centrumbon bij aanslagbiljet algemene gemeentebelasting

Al bij de eerste federale coronamaatregelen besliste het stadsbestuur om een reeks steunmaatregelen te voorzien voor zijn inwoners, verenigingen, handelaars en bedrijven. Zo zorgden we er onder andere voor dat het verzenden van de algemene gemeentebelasting met twee maanden verlaat werd. Na ontvangst van het aanslagbiljet krijg je als inwoner nog eens twee maanden de tijd om de algemene gemeentebelasting te betalen.

Een centrumbon voor jou
Omdat we de inwoners extra willen ondersteunen, zat er bij elk aanslagbiljet een centrumbon. Een centrumbon van 25 euro voor gezinnen of een centrumbon van 10 euro voor alleenwonenden.

Zo verlichten we je uitgaven en ondersteunen we de lokale handelaars. In totaal investeren we zo 320.000 euro aan centrumbons in onze lokale middenstand en verlichten we je uitgaven. Met de centrumbon kan je nog t/m 31 december 2020 terecht bij meer dan 140 Lierse handelaars. Van winkel, horecazaak tot supermarkt en marktkraam! Je vindt ze allemaal op www.shoppeninlier.be.

Geen centrumbon gekregen?

Kreeg je niets aan? Meld dit dan hier via het online formulier of via tel. 03 8000 300. We kijken dit voor je na, annuleren de eerder verzonden bon en bezorgen je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar via het opgegeven mailadres. Indien zou blijken dat de centrumbon reeds gebruikt werd, kan er helaas geen duplicaat meer bezorgd worden. 

Uitgelicht

Schenk je centrumbon

Alle inwoners krijgen een centrumbon, een steunmaatregel n.a.v. de coronacrisis. Schenk je je centrumbon liever weg aan iemand die het minder breed heeft? Dat kan!

lees verder