Delen

Bib op afspraak

De bibliotheek is gesloten. Maar misschien heb je nu net extra tijd voor een goed boek, of wil je graag je kinderen aan het lezen zetten. Daarom organiseren we een 'afhaalservice' voor alle bib-leden. 

Afhaalservice bib de Fé

De bib biedt in deze moeilijke tijden een alternatieve dienstverlenging aan! Via hun website kan je max. 4 materialen per lenerskaart aanvragen. Ze zetten ze dan voor je klaar en op je lidkaart. Afhalen kan op een welbepaald afhaalmoment. Let op! Enkel voor bestaande leden! Meer info en voorwaarden op https://lier.bibliotheek.be/formulier/afhaalbib.

Uiteraard werken ze heel hygiënisch en ontsmetten ze alles voor je het kan afhalen! Wel zeker de lenerskaart van de aanvrager meebrengen zodat ze dit visueel kunnen checken. Veel leesplezier!

Boodschappendienst brengt het materiaal naar jou thuis

Kan je omwille van je leeftijd of persoonlijk situatie het materiaal niet ophalen maar wil je toch graag gebruik maken van deze service?

Neem dan contact op met de boodschappendienst. Zij zullen ervoor zorgen dat het materiaal tot bij jou geraakt. Opgelet: je moet het wel zelf online reserveren via bovenstaande link.

Vrijwilligers gezocht

Zie jij het zitten deze mensen te helpen door het materiaal dat ze gereserveerd hebben naar hen te brengen en daarna terug te brengen naar de bib? Laat het ons weten!

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder