Delen

Zaterdagmarkt aan Renaat Veremansplein

Omdat we rekening dienen te houden met de opgelegde veiligheidsvoorschriften ziet de markt er voorlopig iets anders uit dan je vroeger gewoon was.

De zaterdagmarkt vind je voorlopig op de verhuisde locatie aan het Renaat Veremansplein. Op die locatie hebben we voldoende ruimte om voor de veilige plaatsing van de abonnementshouders te zorgen volgens de spreidingsnorm (max. 1 klant per lopende 1,5m kraam). De kramen zijn ingericht in Anton Bergmannlaan, Renaat Veremansplein, Rederijkerslei en Ernest Staaslei.

We verwelkomen bijkomend een beperkt aantal losse standhouders. De loting voor de losse standhouders vindt plaats om 7.30 uur (i.p.v. 8 uur) op de vaste locatie ter hoogte van de hoek van de Kruisbogenhofstraat met het Renaat Veremansplein. Het marktplan wordt beperkt uitgebreid in functie van de plaatsing van de losse standplaatsen, enerzijds in de Kruisbogenhofstraat (tussen R. Veremansplein en de ingang van bpost) en anderzijds in de Anton Bergmannlaan (zijde hoofdingang school, richting F. Peltzerstraat).

De toegang tot en het verlaten van de markt is mogelijk via vier in- en uitgangen. Deze bevinden zich aan beide zijden van de Anton Bergmannlaan, de Kruisbogenhofstraat en de Kantstraat. Ter plaatse monitoren stewards, bijgestaan door lokale politie Lier, het aantal bezoekers om zo de veiligheid van iedereen op de markt te kunnen garanderen. Op de markt dien je als bezoeker het aangegeven parcours te volgen. Er geldt immers éénrichtingsverkeer. Aan elke ingang is handgel voorzien om te handen te ontsmetten voor de aanvang van het bezoek aan de markt. Er wordt tussen 8 en 13 uur een toiletmogelijkheid voorzien in de gebouwen van Atheneum Lier, campus Anton Bergmann.

Atheneum Lier campus Anton Bergmann opent hun toiletten voor de marktbezoekers tussen 9 en 12 uur. Deze zijn bereikbaar via de Ernest Staaslei (speelplaats van de school).

Bedankt om de richtlijnen te volgen!

  • Je draagt een mondmasker. 
  • Winkelen met max. 2 personen (uitzondering: een of twee volwassenen mogen minderjarigen die onder hetzelfde dak wonen of een persoon die nood heeft aan begeleiding, vergezellen).
  • Handgel aan elke ingang, ontsmet je handen. 4 in- en uitgangen aan beide zijden van de A. Bergmannlaan, Kruisbogenhofstraat en Kantstraat.
  • Stewards, bijgestaan door Lokale politie Lier, monitoren het aantal bezoekers om onze veiligheid op de markt te garanderen.
  • Volg het aangegeven parcours, in enkelrichting.
  • Respecteer de afstandsregels.

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder