Delen

Zaterdagmarkt aan Renaat Veremansplein

Omdat we rekening dienen te houden met de opgelegde veiligheidsvoorschriften ziet de markt er voorlopig iets anders uit dan je vroeger gewoon was.

De zaterdagmarkt vind je op de verhuisde locatie aan het Renaat Veremansplein. Op die locatie hebben we voldoende ruimte om voor de veilige plaatsing van de abonnementshouders te zorgen volgens de spreidingsnorm (max. 1 klant per lopende 1,5m kraam). De kramen zijn ingericht in Anton Bergmannlaan, Renaat Veremansplein, Rederijkerslei en Ernest Staaslei. 

De toegang tot en het verlaten van de markt is mogelijk via vier in- en uitgangen. Deze bevinden zich aan beide zijden van de Anton Bergmannlaan, de Kruisbogenhofstraat en de Kantstraat. Ter plaatse monitoren stewards, bijgestaan door lokale politie Lier, het aantal bezoekers om zo de veiligheid van iedereen op de markt te kunnen garanderen. Op de markt dien je als bezoeker het aangegeven parcours te volgen. Er geldt immers éénrichtingsverkeer. Aan elke ingang is handgel voorzien om te handen te ontsmetten voor de aanvang van het bezoek aan de markt.

Atheneum Lier campus Anton Bergmann opent hun toiletten voor de marktbezoekers tussen 9 en 12 uur. Deze zijn bereikbaar via de Ernest Staaslei (speelplaats van de school).

Bedankt om de richtlijnen te volgen!

  • Je draagt een mondmasker. 
  • Kom alleen naar de markt en hou je marktbezoek kort (max. 30 minuten). Minderjarige kinderen van hetzelfde huishouden of personen die nood hebben aan begeleiding, kunnen vergezeld worden van 1 persoon.
  • Je mag geen voeding of drank nuttigen ter plaatse, afhalen mag wel.
  • Handgel aan elke ingang, ontsmet je handen. 4 in- en uitgangen aan beide zijden van de A. Bergmannlaan, Kruisbogenhofstraat en Kantstraat.
  • Stewards, bijgestaan door Lokale politie Lier, monitoren het aantal bezoekers om onze veiligheid op de markt te garanderen.
  • Volg het aangegeven parcours, in enkelrichting.
  • Respecteer de afstandsregels.

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder