Delen

Bronzen woensdagen in juli en augustus

De zomerse beiaardconcertreeks ‘Bronzen woensdagen’, gaat volgende week van start op woensdag 1 juli. Ook komen luisteren in de luistertuin van bib de Fé zal – met respect voor de coronamaatregelen – mogelijk zijn.

Onhaasten en luisteren naar de beiaard kan in juli en augustus elke woensdag ook van 20 tot 21 uur. Je hoort prachtige beiaardklanken, gespeeld door (inter)nationale beiaardiers. Er zijn bovendien ook enkele concerten waar je niet enkel beiaardklanken zal horen vanuit de toren. De programma’s worden dit jaar uitzonderlijk enkel online gepubliceerd, je vindt ze op www.beiaardlier.be/agenda.
 

Reserveer je plekje in de luistertuin

Ook komen luisteren in de luistertuin van bib de Fé (ingang Deensestraat) zal - met respect voor de coronamaatregelen - dit jaar mogelijk zijn. Reserveer vooraf je plekje per mail: hilde.michi@gmail.com. Om voldoende spreiding te voorzien in de tuinen, zijn de plaatsen immers beperkt. Tijdens de concerten is ook de bar van het leescafé (enkel bediening aan tafel!) geopend, zo kan je genieten van de beiaardklanken met een heerlijk glaasje. Let wel, de luistertuin moet een ideale plek zijn om te genieten van de torenmuziek, er wordt dus niet gepraat tijdens het concert.
 

Live op facebook

Woon je niet in de buurt of kan je niet komen? De concerten zijn ook telkens thuis live volgen op de facebookpagina: www.facebook.com/beiaardlier. Je kan ze nadien ook nog herbekijken.

 

Uitgelicht