Delen

Straathoekwerk Lier

Heb je problemen thuis of op school? Heb je financiële moeilijkheden, problemen met drugs, relatieproblemen of zoek je naar een woonst? Misschien kan een straathoekwerker je helpen.

Iedereen heeft het wel eens moeilijk en ook jongeren zitten vaak met problemen. Meestal volstaat de hulp van ouders, vrienden of anderen uit de directe omgeving. Maar als deze hulp niet voldoende is, zijn er hulpverleners die gratis mee kunnen zoeken naar een oplossing.

In Lier nemen drie straathoekwerkers deze taak op zich. Je vindt ze vooral in de uitgaansbuurt rond de Eikelstraat en het Zimmerplein. In het voetbalstadion van K. Lierse S.K. kan je een van hen eveneens tegen het lijf lopen. Zij zijn hét aanspreekpunt en luisterend oor voor alle jongeren die met problemen zitten. Bij hen kan je anoniem, vrijblijvend en in vertrouwen je hart luchten. Ze geven je bovendien advies en zoeken mee naar de gepaste oplossing voor je probleem.

Ook kunnen zij de juiste dienst aanwijzen die je het best vooruit kan helpen. Als de stap te groot is om zelf naar een hulpverleningsdienst te stappen, gaan ze de eerste keer mee. Je kan hen gewoon op straat aanspreken of opbellen.

Meer info

Viki Mertens - gsm 0479 90 00 24
Willem Hautekiet - gsm 
0473 75 03 49
Raf Van Houtven - gsm 0477 22 51 82

Uitgelicht

Website Straathoekwerk Vlaanderen