Word vrijwilliger

 • Vrijwilligers voor Den Babbelier

  Bij Den Babbelier kunnen anderstaligen terecht om op een vrijblijvende manier Nederlands te oefenen met de hulp van Nederlandstalige vrijwilligers.

 • Vrijwilliger bij Wereld-delen

  De organisatie Wereld-Delen biedt hulp aan anderstaligen die Nederlands willen leren of oefenen, ook aan nieuwkomers die geen notie Nederlands hebben en nog niet naar de Nederlandse les kunnen.

 • Onthaalvrijwilliger voor vluchtelingen

  Ben jij kandidaat en wil je instaan voor één vluchteling /asielzoeker(sgezin) in Lier? Vrijwilligers brengen nieuwkomers in contact met mensen en gewoontes van hier, nuttige adressen van diensten die onmisbaar zijn voor hun dagelijks bestaan in onze samenleving en laten hen stapsgewijs kennis maken met het spreken van het Nederlands.

 • Coach bij 'samen inburgeren'

  Bij Samen Inburgeren wordt een Lierenaar coach van mensen die zich vanuit het buitenland hier zijn komen vestigen. Het duo gaat samen op stap, spreekt samen Nederlands en leert elkaars leefwereld kennen.

 • Samen Nederlands spreken tijdens de 'Zomerbabbel'

  Een gezellig praatcafé waarbij vrijwilligers samen met anderstaligen aan tafel schuiven en babbelen.

 • Vrijwilliger bij 'FormuLIERenhulp'

  FormuLIERenhulp steunt mensen die hun weg verliezen in hun administratie of die niet goed weten waar naartoe te gaan met hun vraag.

Uitgelicht

Sociaal infopunt

Sociaal Huis
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 2
2500 Lier
tel. 03 8000 500

Openingsuren
ma 9-12.30 uur en 14-19 uur
di-woe-do 9-12.30 uur en 14-16 uur (tijdens schoolvakanties in de namiddag gesloten)
vr 9-12.30 uur

lees verder