Delen

Zomerbabbel

Tijdens de zomermaanden sluiten de scholen en stoppen heel wat taalactiviteiten. We vinden het echter belangrijk dat ook tijdens de zomer anderstaligen kunnen blijven oefenen op hun kennis van het Nederlands. Op die manier hebben deelnemers een streepje voor wanneer de school start in september. De taalwerking Wereld-Delen voorziet voor volwassenen een leuk zomeraanbod met de ondersteuning van vzw Vormingplus regio Mechelen.

De Zomerbabbel is een gezellig en aangenaam moment om tijdens de zomer het spreken van het Nederlands te oefenen. Nederlandstalige vrijwilligers en anderstaligen die willen oefenen, schuiven samen aan tafel. Samen praten ze over actuele onderwerpen en over elkaars interesses.

Je kan komen meedoen bij de Zomerbabbel tijdens de maanden juli en augustus telkens op woensdagavond van 19 tot 21.30 uur in het cafetaria van het stadskantoor, Paradeplein 2. Deelname is gratis.

Wil je graag mee komen babbelen? Spring gerust eens binnen op een woensdagavond in de zomer of geef een seintje aan Wereld-Delen. 

Meer info

Taalwerking Wereld-Delen
Kapelstraat 19 - 2520 Ranst
Telefoon: 0475 38 48 76
E-mail: taal.wd@gmail.com
www.wereld-delen.be

Uitgelicht

Sociaal beleid - Diversiteit

Sociaal Huis
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
03 491 61 03

lees verder