Delen

Visvergunning of visverlof voor Binnennete (aanvraag)

De Nete is een openbare waterloop. Je hebt dus een visvergunning of visverlof nodig om er te mogen vissen. Dit geldt ook voor de Binnennete. Een visverlof of visvergunning is geldig voor het jaar waarin het is afgeleverd. Er zijn drie types. Elk type kan je aanvragen via www.visverlof.be of je koopt het in een postkantoor. Meer informatie over de types van visverloven vind je op www.natuurenbos.be/visverlof.

Ben je in het bezit van bovenvermeld visverlof voor openbare wateren en wil je graag vissen in de Binnennete? Dan heb je, volgens het Politiereglement, bijkomend ook nog een toelating van de burgemeester nodig. Deze toelating kan je hier online aanvragen.

Kosten

Een toelating van de burgemeester om te vissen in de Binnennete is gratis. Je dient wel in het bezit te zijn van een visverlof voor openbare wateren (zie informatie hierboven).

Aanvraag

Online

Een toelating van de burgemeester om te vissen in de Binnennete kan je aanvragen via bovenstaand online formulier (klik op de knop).

Na je aanvraag, wordt een besluit burgemeester opgemaakt waarin de burgemeester je de toestemming geeft er gedurende 1 kalenderjaar te vissen. De aanvraag duurt maximum 1 maand.

Zie ook: Visverlof Fort van Lier

Een visvergunning voor de vijver rond het Fort van Lier kan je via deze website online aanvragen.

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder