Delen

19/10

Open Cultuurforum

De Koepel voor het Liers Cultuurbeleid en de deelraden vormen sinds kort samen het ‘Cultuurforum’. Dit Cultuurforum is samengesteld uit een Kerngroep, een Netwerk van Satellieten en een Open Forum dat minstens twee keer per jaar plaatsvindt. Met het Open Forum willen we betrokkenheid creëren van een brede samenleving (stakeholders, burgerinitiatieven, burgers, …) bij het cultuurbeleid. De instroom van ideeën van onderuit vormt de basis waarrond de Satellieten en de Kern verder zullen werken.

Welkom op het Cultuurforum op zaterdag 19 oktober

Wat leeft er in de stad op het vlak van cultuur? Ben je aangesloten bij een verenging? En heeft die vereniging wat ze nodig heeft? Of schrijf je op een zolderkamer gedichten die wel eens het daglicht mogen zien? Schilder je? Maak je muziek op je computer? Speel je toneel op familiefeestjes en zet jij als eerste een canon in? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat er in Lier allemaal kan en mag op cultureel vlak?

We willen je graag ontmoeten. Je leren kennen, en je noden en wensen horen! Wil jij je mening wel eens kwijt en andere cultuurliefhebbers lieren kennen? Welkom voor een gezellige babbel tussen pot en pint op zaterdag 19 oktober om 14 uur in CC De Mol (Aarschotsesteenweg 3, Lier).

Nog vragen? Mail naar cultuurforum@lier.be.

Uitgelicht