Delen

Studeren op verschillende locaties in Lier

Ingaand op een vraag van de Vlaamse overheid, voorziet Stad en OCMW Lier een aantal studeerplekken tijdens de blokperiode.

  • Studenten zijn welkom in bib de Fé in lokalen Delphine en Esmee (10 personen per lokaal), van 15 december tot 29 januari, elke weekdag van 10 tot 19.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen zijn er geen studeerplekken beschikbaar. Op 24 december en 31 december kunnen studenten terecht in de studielokalen van 10 tot 17 uur. Er is toegang tot de lokalen op twee vaste tijdstippen per dag: om 10 uur en om 14.30 uur, via Deensestraat 6 (ingang Leescafé/Colibrant). Verlaten van de ruimte kan heel de dag door via Deensestraat 6.
    Meer info en reserveren via de website van de bib.
     
  • Ook in het Stadsmuseum Lier kan je als student een rustig plekje vinden om te studeren tot 29 januari. Er is één studeerplek beschikbaar tijdens de openingsuren van het museum: van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur. Het museum is gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari. Je dient te reserveren via 03 8000 396. Je reserveert per dag.

Studenten kunnen op deze locaties in alle rust komen studeren met inachtname van de coronamaatregelen en op vertoon van hun ID-kaart. Zij ontsmetten hun handen en dragen een mondmasker. Bij het verlaten van de studieruimte ontsmetten zij ook de eigen werkplek. Ontsmettingsmateriaal wordt voorzien. De lokalen worden tijdig verlucht.

Uitgelicht