Delen

Programma Lier Centraal

Deze zomer zorgen we, samen met vzw Vwala, weer voor gezellige zomeravonden met het festival 'Lier Centraal'. 

Kom met de fiets en zet deze op één van de bewaakte fietsenstallingen (Felix Timmermansplein, Vismarkt of parking ziekenhuis). Opgelet: als Lier Centraal voorbij is worden de fietsenstallingen opgeruimd. Ga je nog niet naar huis nadat het evenement gedaan is? Verzet je fiets dan even.

Donderdag 11 juli – Nederlandstalig – Vlaanderen Feest

In het kader van Vlaanderen Feest heeft de organisatie voor die avond opnieuw een topformule weten te strikken. “Jelle Cleymans & zijn El Bandido’s” zullen de Grote Markt van Lier doen daveren met Nederlandstalige meezingers. De El Bandido’s zijn twee van volgende gasten: Clara Cleymans, Gert Verhulst, Barbara Dex, Lucas Van Den Eynde, Jonas Van Geel of James Cooke ... een surplus van formaat.

  • Vanaf 19 uur: voorprogramma Dynamo Zjoss
  • 21 uur: verwachte start Jelle Cleymans & El Bandido's

Donderdag 25 juli – Schlager - 20 uur

Dat Lier een schlager-avond wel kan smaken is intussen oud nieuws. DJ & presentator Kurt Frederickx draait en praat deze schlageravond opnieuw met het nodige enthousiasme aan elkaar. Maar Yves Segers en Bart Kaëll zullen ongetwijfeld de show stelen en jong en oud in beweging krijgen. 

Donderdag 8 augustus – Pop & Rock - vanaf 19 uur

Als je sportpaleizen volspeelt heb je verder niet veel introductie nodig ... Stan Van Samang zal met zijn band de bezoekers van Lier Centraal geven wat ze zo graag hebben: Goede pop & stevige rock.

Als voorprogramma zal coverband met Lierse roots Xzent internationale en nationale rocknummers brengen.

Donderdag 22 augustus – Pop

En we doen er nog een flinke naam en een stevige schep pop bovenop. Niemand minder dan Laura Tesoro zal jong en oud bekoren met haar hedendaagse poppy en vrolijke songs. 

Het voorprogramma is voor June for President, een spetterende party-covergroep rond zangeressen Annelien en Ellen. Die laatste is afkomstig uit Lier en kijkt ernaar uit om 's in haar eigen hometown te concerteren!

Opgelet! De Grote Markt wordt afgesloten. Meer informatie over de verkeersmaatregelen.

VRIJDAG 30 augustus - Kids

We geven de kids van Lier en omstreken op de allerlaatste weekdag van de grote vakantie een mega kindernamiddag op vrijdag 30 augustus 2019 tussen 14 en 18 uur.    

Vanaf 14 uur is er een kindernamiddag met kinderdisco, ballonnenclown en tal van toffe animaties en attracties. Afsluiten doen we met Sam Gooris en met niemand minder dan K3!

Uitgelicht