Delen

Laat je reispas bezorgen waar en wanneer je wil

De stad Lier, de gemeente Wielsbeke en de stad Leuven bezorgen vanaf 29 januari 2018 je reispas op een tijdstip en plaats naar keuze. Voor deze bijkomende service wordt samengewerkt met Dynasure, een dochteronderneming van Bpost.

Lier blijft volop inzetten op een klantgerichte, klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening. Om een reispas te bekomen, dien je momenteel twee keer naar het stadskantoor te komen: één keer voor de aanvraag van de reispas, een tweede keer voor het ophalen ervan. Als je dit wenst, kan je vanaf 29 januari 2018 gebruikmaken van de veilige en betrouwbare aflevering door Dynasure. De aanvraag moet dan nog steeds in het stadskantoor plaatsvinden aangezien we je handtekening en vingerafdrukken nodig hebben, maar de aflevering kan op een plaats en tijdstip naar keuze.

De reispassen kunnen in heel België bezorgd worden van maandag tot zaterdagmiddag in een met jou afgesproken tijdsvenster. Hierdoor ben je voor het ophalen van je reispas niet langer gebonden aan de openingstijden van het stadskantoor. Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, is er een constante communicatie mogelijk per sms, mail en via een track and trace-systeem. De kostprijs van een levering bedraagt 12,50 euro en wordt aan de bezorger cash of met bancontact betaald. De levering van een bijkomende reispas bv. voor een ander gezinslid op dezelfde locatie bedraagt 3,5 euro.

Uitgelicht