Delen

De Kreuners op Lier Centraal!

Vanaf donderdag 5 juli zal het centrum van Lier, de Grote Markt, al voor het 7de jaar, opnieuw de uitvalsbasis zijn voor een bruisende concertreeks van Lier Centraal. Op 8 donderdagen zijn er 8 concerten in verschillende thema’s.

Elk jaar opnieuw probeert de organisatie te werken aan nog meer kwaliteit en zoeken ze naar nieuwe opportuniteiten om nog net dat ietsje meer te kunnen realiseren. En ook dit jaar zijn ze in dat opzet geslaagd – mede dankzij de financiële inspanningen van de stad Lier. Maar ook meer dan ooit door het vertrouwen van de partners en ondernemers dat jaar na jaar langzaam maar zeker toeneemt.

Maar echt belangrijk is dat Lier Centraal gratis toegankelijk blijft voor het brede publiek, met aandacht voor lokaal muzikaal talent en voor artiesten met nationale en zelfs internationale uitstraling. Elke donderdag van juli en augustus vanaf 19 uur (met uitzondering van 5 juli, dan zijn ze speciaal voor de kids al vanaf 14 uur van de partij).

Het programma van Lier Centraal 2018 is nog niet volledig ingevuld, maar toch is de organisatie enorm trots op wat ze vandaag al kunnen aankondigen.

Programma zomer 2018

 • Donderdag 5 juli 2018 – Nederlandstalig – ‘Vlaanderen Feest’ 
  Vanaf 14 uur: Kindernamiddag met kinderdisco, ballonnenclown en tal van toffe animaties en attracties. 
  De heren van “Voice Male” zullen namelijk tijdens hun afscheidstournee de Grote Markt van Lier doen daveren. Een mega mooie en indrukwekkende mix van stemmen en voor de gelegenheid allemaal Nederlandstalige meezingers van formaat.
   
 • Donderdag 12 juli 2018 – Tribute
  De straffe Neil Diamond tributeband “Diamonds on the Rocks” heeft enkele jaren geleden de bezoekers van Lier Centraal al enorm aangenaam verrast. 
   
 • Donderdag 19 juli 2018 – Schlager
  Eentje om absoluut met stip te noteren. DJ & presentator Kurt Frederickx draait en praat deze schlageravond met het nodige enthousiasme aan elkaar. Maar het zijn schlager-queen “Laura Lynn” en jawel, de oer-echte “Vader Abraham” die ongetwijfeld de show zullen stelen en jong en oud in beweging krijgen.
   
 • Donderdag 26 juli 2018: De invulling van deze avond wordt later bekendgemaakt.
   
 • Donderdag 2 augustus 2018 – Salsa & Latino
  Ritmo Latino heeft zich voor deze gelegenheid in een nieuw zuiders jasje gestoken. 
   
 • Donderdag 9 augustus 2018 – Covers 
  Een goeie stevige coverband met herkenbare nummers die bij iedereen een happy feeling naar boven brengt. Dat willen en zullen “Swizzle” op 9 augustus realiseren. 
   
 • Donderdag 16 augustus 2018 – Pop & Rock
  De organisatie is enorm verheugd omdat niemand minder dan “The Kids” dit jaar het stevige gitaarwerk voor hun rekening nemen.
   
 • Donderdag 23 augustus 2018 – Lier on Stage
  JA ... De Kreuners komen naar Lier Centraal. Op z’n minst indrukwekkend te noemen. Anderzijds ... een gemiste kans mocht het eigenste Lierse muziekicoon Walter Grootaers het podium van Lier Centraal skippen. De organisatie heeft dan ook alles op alles gezet om dit te realiseren. Alle hens aan dek dus om 23 augustus om te toveren naar een onvergetelijke Lier on stage.

Uitgelicht