Delen

Graag een oud straatnaambord aan je muur?

Sinds vorig jaar worden de straatnaamborden in de stad stelselmatig vervangen. In de loop van dit jaar hangen in elke straat nieuwe borden. 

De oude borden die nog in goede staat verkeren worden te koop aangeboden. Een bord kost 10 euro. Telkens borden vernieuwd worden, komen de oude, nog degelijke borden in het aanbod terecht. Ook borden die reeds vroeger vervangen werden maar nog degelijk zijn, kan je kopen.

Heb je interesse in een oud straatnaambord? Vind je het wel iets hebben om het in je woonkamer op te hangen? Zou je graag een collectie aanleggen van Lierse straten waar je ooit woonde? Neem dan een kijkje in de webshop. Misschien zit jouw keuze reeds in het aanbod. Via deze webshop kan je snel en makkelijk een of meerdere borden bestellen. Afhalen en betalen kan nadien aan de onthaalbalie in het stadskantoor op het Paradeplein.

We vullen de voorraad beschikbare borden regelmatig aan. Is het bord van jouw straat nu nog niet in het aanbod terug te vinden, kijk dan de komende weken en maanden zeker nog eens opnieuw.

http://straatnaamborden.lier.be/

 

straatnaambord

Uitgelicht