Delen

FiereLier beloont vrijwilligers

FierelierlogoHeel wat Lierenaars zetten zich vrijwillig in voor de leefbaarheid en samenhorigheid in onze stad. Stad en OCMW belonen daarom elke drie maanden een persoon of groep met de titel ‘FiereLier’.

Elke (Lierse) vrijwilliger komt in aanmerking voor de titel van ‘FiereLier’. Ook Lierenaars die zich, los van de actieve vrijwilligerswerking van stad en OCMW, op regelmatige basis vrijwillig inzetten om de leefbaarheid en de samenhorigheid in de stad te verbeteren. Veegt jouw buur bijvoorbeeld jouw stoep omdat je dat zelf niet meer kan? Ken je iemand die boodschappen doet voor een bejaarde of zieke kennis of buur? Iemand die actief is binnen een BIN of er niet voor terugschrikt om zwerfvuil op te ruimen of onkruid op straat te wieden?

Een jury selecteert om de drie maanden een ‘FiereLier’ uit de lijst van genomineerden. De ‘FiereLier’ heeft niet alleen de eer zich voortaan deze titel toe te eigenen, hij/zij krijgt ook een centrumbon, aangevuld met een leuk schapenkopgeschenkje.

Ken jij iemand die in aanmerking komt als ‘FiereLier’? Laat het ons weten!

Bezorg de naam en contactgegevens van de kandidaat via:

  • het online formulier, klik op de knop om het formulier in te vullen
    online
  • een mail naar fierelier@lier.be
  • OF een brief aan stad en OCMW Lier –  dienst externe communicatie / protocol – Dungelhoeffsite – Paradeplein 2 bus 1 – 2500 Lier

Geef ook een gedetailleerde beschrijving van de verdienstelijke inzet van je kandidaat en een motivatie waarom je deze kandidaat voordraagt. Anonieme voorstellen neemt de jury niet in behandeling. Vermeld dus ook duidelijk je eigen naam, adres, telefoonnummer en eventueel je mailadres.

Uitgelicht

Onthaal en klantencontactcentrum stadskantoor

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 300
info@lier.be

Openingsuren
ma 9 - 19 uur
di-woe-do 9-16 uur
vr 9-12.30 uur

lees verder