Delen

BEGIJNHOF Sint-Margaretastraat 23 - duplex appartement

Charmant duplex appartement met 3 slaapkamers  met tuin

Indeling

De stijlvolle inkomhal geeft toegang tot de imposante trap naar het eerste verdiep. Via de ruime overloop met authentieke plankenvloer kom je in de gezellige woonkamer met ingebouwde open haard. Een aparte eetkamer, met zicht op de tuin, geeft toegang tot de ingerichte moderne keuken voorzien van een ingebouwde ijskast, afwasmachine en oven.

Op dit niveau zien we ook nog een slaapkamer met veel lichtinval. De badkamer is ingericht met een modern badmeubel met dubbele wastafel, douche en bad. Er is ruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het toilet is apart en er is een geriefelijke berging.

Via de comfortabele trap komen we op het 2de verdiep waar de nachthal toegang biedt aan 2 karaktervolle slaapkamers en een heel ruime afgewerkte zolderkamer die perfect kan dienen als bureel, dressing én hobbyruimte.  Er is overal centrale verwarming.

De gezellige tuin heeft een buitenberging met elektriciteitsvoorzieningen en eigen toegang. Er is ook nog een kleine kelder met afgesloten bergingsruimte.

Foto

> Meer foto's
 

> EPC-attest

Procedure

Het gaat om een verhuring van het OCMW op de private markt.

Basishuurprijs: 910 euro.

Schriftelijke biedingen kunnen gebeuren uiterlijk tot en met 14 mei 2017:

  • per aangetekend schrijven aan: Algemene Zaken - Vastgoedbeheer, Paradeplein 2 bus 2, 2500 Lier, met de vermelding "Bod Sint-Margaretastraat 23" op de gesloten envelop
  • of per mail aan vastgoedbeheer@lier.be met als onderwerp "Bod Sint-Margaretastraat 23"

Meer info

Te bezichtigen na afspraak op tel 0476 76 01 17.

Startdatum verhuur: vanaf 1 juli 2017

Uitgelicht

Vastgoed

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 311

lees verder

EPC-attest