Delen

Zondag 15 oktober: verkeersmaatregelen Sint-Gummarusprocessie

Ingevolge de St-Gummarusprocessie op zondag 15 oktober 2017 zal er ernstige verkeershinder zijn in een deel van de binnenstad. Wij raden gemotoriseerd verkeer af tussen 10 en 13 uur.

Het parcours loopt als volgt: Kardinaal Mercierplein - Rechtestraat - Werf - Zimmerplein - Eikelstraat - Grote Markt - Vismarkt - Aragonstraat - Mosdijk - De Heyderstraat – St- Gummarusstraat - Heilige Geeststraat - Kardinaal Mercierplein

De start is voorzien rond 11.15 uur. Voor, tijdens en na de doortocht zal er verkeershinder zijn, vooral in de omgeving van het parcours.

De doorgang (op de rijbaan) Fl. Van Cauwenberghstraat – Lisperstraat blijft vrij.

Er geldt parkeerverbod van 9 tot 13 uur op het ganse parcours, in de Deensestraat, op het K Mercierplein, thv café Het Glazen Huis en in de Predkiherenlaan, tussen de Abtsherbergstraat en inrit parking KTA.

De Predikherenlaan, tussen de Abtsherbergstraat en inrit parking KTA, wordt dubbelrichtingsverkeer gedurende de rondgang van de Processie zodat de parking bereikbaar blijft.

De Kerkstraat zal tussen 10.30 en 11.30 uur afgesloten zijn voor verkeer.

De paaltjes aan de Rechtestraat thv het K Mercierplein worden verwijderd.

De Lokale Politie Lier zal plaatselijk verkeersregeling uitvoeren en het verkeer staande houden omwille van de doortocht. 

Uitgelicht

Mobiliteit

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 383

lees verder