Delen

Tussen 16 en 18 augustus: frees- en asfalteringswerken in verschillende straten

Tussen woensdag 16 en vrijdag 18 augustus voert een aannemer in opdracht van de stad Lier frees- en asfalteringswerken uit op verschillende plaatsen in Lier en Koningshooikt. De werken nemen geen 3 volledige dagen in beslag, de datum van de uitvoering is afhankelijk van het weer.

 • Beatrijslaan, weggetje naast Kromme Ham 1: 1 dag afgesloten
   
 • Berlaarsesteenweg, zijweggetje naar nr. 119: 2 dagen afgesloten
   
 • Liersebaan, tussen Aarschotsesteenweg en Leliënlei: 2 dagen afgesloten
  Omleiding wordt voorzien in 2 richtingen via Aarschotsesteenweg en Bernard Van Hoolstraat. Fietsers kunnen door. De doorsteek Spreet naar Kruisstraat blijft open. Hennenlei en Tallaart lopen dood op de Liersebaan. 
   
 • Voorbos: 2 dagen afgesloten
   
 • Lintsesteenweg, zijweggetje naar nr. 8: 2 dagen
  Om de doorgang van fietsers en voetgangers op de hoofdweg te vrijwaren, wordt 1 rijstrook afgesloten. Op de Lintsesteenweg wordt voor de duur van de werken beurtelings verkeer ingevoerd. Snelheid wordt beperkt tot 30 km/u tussen de Oud-Strijderslaan en de uitrit van Carrefour.
   
 • Van Boeckellaan: 2 dagen
  Verkeer vanuit de Baron Opsomerlaan voor richting Lisp en verkeer vanuit Lisp voor het centrum wordt omgeleid via de Anton Bergmannlaan. Plaatselijk verkeer blijft in de Van Boeckellaan vanuit richting Lisp mogelijk, doodlopend aan de werken. Fietsers dienen ter hoogte van de werken af te stappen.
   
 • Antwerpsesteenweg, langsheen de tunnel: 2 dagen
  Zowel de Zagerijstraat, tussen Antwerpsesteenweg en Eeuwfeestlaan, als de Spoorweglei, tussen de Antwerpsesteenweg en de Planeetstraat, worden opengesteld voor dubbelrichtingsverkeer, doodlopend aan de werken. Het fietspad langs de tunnel blijft vrij. De OCT ter hoogte van de Zagerijstraat is niet bereikbaar.
   
 • Kruispunt Boomlaarstraat x Bosstraat: 2 dagen
  Verkeer vanaf de Ring wordt omgeleid via Antwerpsesteenweg, Baron Opsomerlaan en Mechelsesteenweg. Vanuit de Vredelaan wordt een omleiding voorzien via Boomlaarstraat en Baron Opsomerlaan naar Mechelsesteenweg. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk, doodlopend aan de werken.
  Het éénrichtingsverkeer in de Bosstraat tussen Tuinweg en Boomlaarstraat wordt opgeheven zodat plaatselijk verkeer mogelijk blijft, doodlopend aan de werken.

Uitgelicht

Mobiliteit

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 383

lees verder