Delen

Haal meer uit je zaak!

Stad Lier, FORTIO-bedrijfsopleidingen en SYNTRA Vlaanderen organiseren in Lier drie workshops:

Workshop 1: Klantgericht ondernemerschap/hospitality op maandag 22 mei

De concurrentie voor zelfstandige ondernemers is vaak heel groot. Klanten kopen niet enkel producten of diensten. Ze kopen net zo goed een ervaring, een resultaat van hun indruk dat ze in goede handen zijn. Persoonlijke ervaring, van zichzelf of van vrienden, maakt vaak het verschil om te kiezen tussen 2 leveranciers of winkelpunten. Onbewust en bewust oordelen klanten permanent over het gevoel bij en de waarde van elk, zelfs kortstondig, moment van contact. In deze workshop kunnen volgende onderwerpen aan bod komen: wat zijn die momenten van waarheid?, wanneer is de klant er het gevoeligst voor?, hoe kunnen ondernemers, met soms kleine ingrepen, het verschil maken?, hoe kunnen de inzichten van hospitality of gastvrijheid toegepast worden in de dagelijkse omgang met klanten?, etc.

Workshop 2: Verkooptechnieken op maandag 29 mei

In deze workshop kunnen volgende elementen aan bod komen: welke fasen komen aan bod in een verkoopsgesprek, hoe kan een ondernemer inspelen op de verschillende types van klanten, handige verkooptechnieken, efficiënte communicatietips, etc.

Workshop 3: Visual merchandising/ Kleurgebruik in je etalage op maandag 12 juni

Aantrekkelijke uitstalramen trekken de aandacht van de voorbijganger en nodigen uit tot kopen. Etaleren op een efficiënte manier kan de verkoop aardig stimuleren. Met een evenwichtige etalage-opbouw leidt men de aandacht van de klant naar het produkt dat men wil verkopen. In deze workshop komen de basisprincipes m.b.t. het opbouwen van een etalage aan bod.
Hoe kan je van een etalage een eye-catcher maken door speciale kleurcombinaties te gebruiken. In deze workshop leren de deelnemers kleuren kiezen en combineren.

Waar en wanneer?

Telkens op maandag van 19 tot 22 uur
in Den Bloeyenden Wijngaerdt (refter van het stadskantoor), Paradeplein 2 bus 1, Lier

Prijs?

Deze workshop kost 20 euro (incl. btw) per workshop. Je ontvangt een factuur op je facturatieadres.

Inschrijven?

Inschrijven kan tot een week vóór de workshop via de antwoordkaart of online.

Uitgelicht

Folder Haal meer uit je zaak

met antwoordkaart

pdf, 2MB

Download dit bestand