Delen

Zomerbabbel

Tijdens de zomermaanden sluiten de scholen en stoppen heel wat taalactiviteiten. De stad Lier vindt het echter belangrijk dat ook tijdens de zomer anderstaligen kunnen blijven oefenen op hun kennis van het Nederlands. Op die manier hebben deelnemers een streepje voor wanneer de school start in september. De taalwerking Wereld-Delen is bereid om voor volwassenen een leuk zomeraanbod te voorzien met de ondersteuning van vzw Vormingplus regio Mechelen.

De Zomerbabbel is een gezellig en aangenaam moment om tijdens de zomer het spreken van het Nederlands te oefenen. Nederlandstalige vrijwilligers en anderstaligen die willen oefenen, schuiven samen aan tafel. Samen praten ze over actuele onderwerpen en over elkaars interesses.

Je kan komen meedoen bij de Zomerbabbel tijdens de maanden juli en augustus telkens op woensdagavond van 19 tot 21.30 uur in het cafetaria van het stadskantoor, Paradeplein 2. Deelname is gratis.

Wil je graag mee komen babbelen? Spring gerust eens binnen op een woensdagavond in de zomer of geef een seintje aan Wereld-Delen. We starten op woensdag 5 juli.

Coaches gezocht!

Wil je mee coachen bij de Zomerbabbel? Meld je aan bij Wereld-Delen. Je wordt uitgenodigd op een voorbereidende informatieavond en een vormingsavond in juni. 

Info en aanvragen

Taalwerking Wereld-Delen
Kapelstraat 19 2520 Ranst
tel. 0498 75 75 04
taal.wd@gmail.com
www.wereld-delen.be

© Foto homepage: Huis van het nederlands Brussel

Uitgelicht

Sociaal beleid - Diversiteit

Sociaal Huis
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
03 491 61 03

lees verder