Delen

Lier Centraal: Alweer muzikale gezelligheid troef deze zomer

Vanaf donderdag 6 juli zal het centrum van Lier, de Grote Markt, opnieuw de uitvalsbasis zijn voor een bruisende concertreeks van Lier Centraal. Op 8 donderdagen zijn er 8 concerten in verschillende thema’s.

Net zoals de vorige jaren probeert Lier Centraal plezier, klantvriendelijkheid en noodzaak te combineren door onder meer leuke en nuttige gadgets te voorzien. Ook dit jaar kunnen de bezoekers aan de bonnenstand terecht voor oordopjes en mogen ze bij regenweer een Lier Centraal regencape ontvangen.

Maar echt belangrijk is dat Lier Centraal gratis toegankelijk blijft voor het brede publiek, met aandacht voor lokaal muzikaal talent en voor artiesten met nationale en zelfs internationale uitstraling.

Elke donderdag van juli en augustus vanaf 19 uur (met uitzondering van 6 juli, dan zijn ze speciaal voor de kids al vanaf 14 uur van de partij).

Programma zomer 2017

Donderdag 6 juli 2017 – Nederlandstalig – Vlaanderen Feest

Vanaf 14 uur: Kindernamiddag met kinderdisco Fiekes, ballonnenclown en tal van toffe animaties en attracties.
Vanaf 19 uur staat Frimout in het voorprogramma, gevolgd door een “Vlaanderen Feest topformule” van formaat: Kleinkunstparels met Jelle Cleymans, Della Bosiers, Barbara Dex en Lucas Van Den Eynde.

Donderdag 13 juli 2017 – Salsa & Latino

Het hoog salsa & latino-gehalte tijdens Lier Centraal is reeds meermaals bewezen. Een goede zuiderse band, een dansvloer, mooi weer … en de rest komt van zelf, zeker met Los Hermanos.

Donderdag 20 juli 2017 – Schlager

Eentje om met stip te noteren. DJ & presentator Kurt Frederickx draait en praat deze schlageravond met het nodige enthousiasme aan elkaar. Maar het zijn Sam Gooris, Sergio en Luc Steeno die ongetwijfeld de show zullen stelen.

Donderdag 27 juli 2017 – Pop & Rock

Dit thema kunnen ze in Lier wel smaken, het mag al eens wat steviger zijn. De Guy Swinnen Band zal dan ook zeker in de smaak vallen op de Grote Markt van Lier.

Donderdag 3 augustus 2017 – Covers

Een goede coverband zorgt doorgaans voor sfeer en ambiance. Het zal niet anders zijn met deze straffe band Uncle Phil.

Donderdag 10 augustus 2017 – Sing along

Meezingen, mee dansen, mee springen, … het kan allemaal met Domino. De vraag om deze nog eens op Lier Centraal te brengen komt quasi constant. Bij deze werd er met veel graagte aan tegemoetgekomen.

Donderdag 17 augustus 2017 – Vlaamse pop / folk

Het moest er eens van komen dus waarom niet in 2017. Een genre dat we tijdens Lier Centraal niet vaak tegenkomen maar er opperbest zal passen. Een vrolijke avond zal het worden met de mannen van Katastroof.

Donderdag 24 augustus 2017 – Lier on Stage

Met veel plezier blijft de organisatie vasthouden aan “afsluiten in schoonheid” met lokaal talent op de planken. Deze keer mag MIA de kick-off nog eens verzorgen en wordt Lier Centraal 2017 afgesloten met een portie stevige rock van XZENT.                                                       


Meer informatie : www.facebook.com/liercentraal of mail de organisatie via kristel@liercentraal.be.

Uitgelicht