Delen

Groepsaankoop groene energie

Tot en met 11 oktober 2017 kan je opnieuw intekenen op de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Vorig jaar bespaarden 84.000 huishoudens gemiddeld zo’n 200 euro per jaar. Stad Lier steunt dit initiatief. Inschrijven is vrijblijvend en kan eenvoudig online op www.samengaanwegroener.be. Doe daarom mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij tot een beter milieu.

Denk eraan: de aangeboden tarieven van de groepsaankoop krijg je gedurende 1 jaar. Nadien mag de leverancier de tarieven aanpassen.

Iedereen in Vlaanderen kan inschrijven, ook gezinnen die het afgelopen jaar van energieleverancier zijn veranderd. De verbrekingsvergoeding is afgeschaft dus je kan zonder problemen het groepsaankoopaanbod aanvaarden.

Voor meer informatie surf naar www.samengaanwegroener.be of bel gratis naar 0800 21 134.

Lukt de inschrijving niet zelf? Je kan voor je inschrijving ook langskomen bij het stadskantoor op donderdag 21 september van 14 tot 16 uur, breng zeker je laatste afrekening(en) mee zodat we het jaarverbruik kunnen nakijken.

Kan je niet op 21 september maar zou je toch graag hulp hebben bij je inschrijving? Je kan ook een afspraak maken om langs te komen tot en met vrijdag 6 oktober. 

Uitgelicht

Wonen

Stadskantoor
Dungelhoeffsite
Paradeplein 2 bus 1
2500 Lier
tel. 03 8000 387

lees verder